Nå starter salget på Odden i Hinna Park

Publisert 22.08.2023

Den videre utbyggingen av Hinna Park i Jåttåvågen er et av Stavanger utviklings’s viktigste prosjekter. Prosjektet er et samarbeid mellom Stavanger utvikling, Entra, Camar Eiendom og Obos, gjennom det felles selskapet Hinna Park Utvikling.

Nå går startskuddet for salget av de første leilighetene i boligprosjektet Odden – helt ytterst ved sjøkanten i Hinna Park.

«Hinna Park fortsetter å vokse, og de første 190 boligene i prosjektet Odden er det nyeste boligprosjektet i bydelen. Odden skal være for alle, det gjenspeiles både i uteområdene og i boligene vi skal bygge. Her finnes alt fra små leiligheter for førstegangskjøpere, til store familieleiligheter over to plan og boliger som passer godt til voksne»

Sier prosjektdirektør i OBOS Helge Eggja.

Det første borettslaget, Odden 1, vil bestå av tre bygg og 56 leiligheter. Boligtypene preges av stor grad av variasjon, med leiligheter i størrelse fra 52 til 241 kvadratmeter. Innflytting er planlagt i første kvartal 2026.

Flere av leilighetene vil bli tilbudt med OBOS’ boligkjøpsmodeller Bostart og Deleie, som gjør inngangen i boligmarkedet litt enklere.

Illustrasjon: EVEImages og Brandsberg-Dahls Arkitekter

Hele Hinna Park-prosjektetet vil ferdig utbygget bestå av 1 500 nye boliger, fordelt på leiligheter og rekkehus, og Hinna Park vil da huse 14 000 arbeidsplasser.

Salget av boligene i Odden 1 håndteres av OBOS og du finner mer informasjon om dette på deres sider.

Stavanger utvikling har i tillegg til vår 50% eierandel i Hinna Park utvikling et overordnet ansvar for infrastrukturen i hele området Hinna Park 2.0. Dette kan du lese mer om på prosjektets hjemmeside.